021/529-529 021/459-459 021/528-528 069/5690-132 info@alunno.rs Novi Sad, 21000

Osnivanje

Autoškola „Alunno“ je porodična firma koja je osnovana u septembru 2006. godine u Novom Sadu. Dugogodišnjim radom i kvalitetom autoškola uspeli smo je da od male porodične firme izrastemo u jednu od najboljih autoškola u Novom Sadu, sa najvećim brojem obučenih kandidata u regionu.
Ono što autoškolu „Alunno“ čini posebnom jeste visok nivo usluge, kao i visok procenat prolaznosti kandidata na ispitima, što je rezultat temeljnog rada sa istim.

 

Prolaznost iz prvog pokušaja na teorijskim ispitima je čak 85%, a na praktičnim čak 78%.

  a (33) U autoškoli "Alunno" kandidat će dobiti svu stručnu i tehničku podršku, izbor vozila i instruktora po želji. Kako bismo prišli bliže samosvesti kandidata i što bolje ukazali na važnost poštovanja propisanih pravila, naš prostor smo obogatili simulatorom vožnje i kosom ravni (simulacija udara prilikom saobraćajne nezgode pri brzini od 10km/h). Stručni kadar "Alunno" autoškole biran je pažljivo kako bismo uspeli da okupimo tim stručnjaka iz svake oblasti saobraćaja. Trenutno u našoj školi imamo zaposlena 3 predavača teorijske nastave, 4 ispitivača i 16 intruktora vožnje. a (53) U daljem radu autoškole planirano je širenje voznog parka, učešće na seminarima iz oblasti saobraćaja za usavršavanja stručnog kadra, ulaganja u poseban trening centar ispitno-edukativnog karaktera, organizopvanje edukativnih radionica za decu predškolskog uzrasta radi boljeg upoznavanja sa saobraćajem i mnoge druge aktivnosti. U ponudi imamo 16 vozila za obuku B kategorije, 4 motocikla za obuku svih A kategorija, kao i 2 kamiona sa prikolicom za obuku C i CE kategorije. Uzimajući u obzir da sebe smatramo bitnim članovima zajednicami koji brinu o ekologiji i zaštiti životne sredine, sva naša vozila birana su u skladu sa evropskim standardima, a u planu nam je i kupovina više automobila na hibridni pogon.


Nije svaka škola ista. Da, velika većina ljudi na kraju položi, ali ne budu svi spremni na stvarne saobraćajne situacije. Možda su naučilio uključiti četiri pokazivača pravca kad parkiraju unazad, ali nisu naučili voziti po zaleđenom kolovozu. Možda su naučili podesiti retrovizore kad sednu u vozilo, ali ih vožnja ispunjava stresom jer su na kolovoz prvi put izašli nespremni ili prerano. To je greška intruktora, i ta se greška, nažalost, prečesto plaća u groznim naslovima crnih hronika.
Posle naše obuke su kandidati spremni da samostalno upravljaju vozilom. Kontaktirajte nas i pronaćićemo najprihvatljiviji način vaše obuke, prilagođen vašim obavezama i mogućnostima! U našoj auto školi se obuka kandidata vrši na celoj teritoriji Novog Sada. Visok procenat prolaznosti na ispitima rezultat je temeljnog rada sa kandidatima. Pre nego što se upišete u auto školu, najbolje bi bilo da se raspitate kod vaših prijatelja koji su već polagali o tome kako obuka izgleda, odnosno šta možete dobiti za vaš novac. Ovo pitanje je veoma bitno zato što mnoge auto škole danas u Novom Sadu rade nesavesno i na vašu štetu pokušavaju da izvedu određene uštede. Najčešće to rade tako što Vam zakidaju na trajanju časa i ne omogućavaju kompletno izvođenje obuke. "Alunno" Auto Škola nudi visok nivo usluge shodno ceni koštanja u poređenju sa konkurentskim firmama. Visok procenat prolaznosti na ispitima rezultat je temeljnog rada sa kandidatima. Nudimo svu stručnu i tehničku podršku, izbor vozila po vašoj želji, izbor instruktora po vašoj želji, povoljne cene i pogodnosti pri plaćanju. Naš cilj je kvalitetna i efikasna obuka budučih vozača, kako bi opravdali poverenje kandidata koji se odluče doći u našu auto školu.
 

SAVREMENO OPREMLJEN I KLIMATIZOVAN PROSTOR, TERMINI PREDAVANJA PRILAGOĐENI POLAZNICIMA, VISOKO STRUČNI KADAR.